Претрага
Close this search box.

Donaldson TORIT DCE

Donaldson filterе za maglu i ekstrakciju dimова

Donaldson patronski filterski sistemi

Kako pronalazač patrone za prašinu, Donaldson Torit® obezbeđuje najkompletniji asortiman filter patrona koji ekonomično povećavaju produktivnost i efikasnost proizvodnje. Naši patronski filterski sistemi projektovani su da uhvate širok spektar čestica prašine koje mogu inhibirati proizvodno okruženje.

Primene:

Donaldson vrećasti filterski sistemi

Nudimo kompletnu liniju moćnih filterskih sistema sa vrećama koji sakupljaju prašinu iz proizvodnih procesa. Više od 50 godina filterski sistemi sa vreća koriste se za sakupljanje industrijske prašine, pružajući čitav niz rešenja od male i sitne neprijatne prašine do ekstremno velikih opterećenja prašine, a prikupljena prašina može da se vrati u proizvodni proces čime se smanjuju gubici u proizvodnji i osigurava čista i zdrava radna sredina. Naši najistaknutiji filterski sitema sa vrećama su Dalamatic®, Unimaster®, Sivac koji održavaju proizvodni proces neprekidan i čist.

Primene:

Donaldson filterе za maglu i ekstrakciju dimова

Advanced Oil & Coolant Mist Collection Technology

Napredna tehnologija koja sakuplja submikronske zagađivače – maglu i dim od CNC obrade.
Donaldson Torit® je razvio širok spektar ekstraktora koji obezbeđuju čist vazduh za zaposlene i čisto radno okruženje kao što su: čisti podovi, nemasne i nelepljive radne površine. Sakupljena magla i dim kroz naprednu tehnologiju filtera vraćaju se kao kondenzat u CNC mašinu i ponovo koriste u daljim radnim procesima

Primene:

Donaldson “ATEX” oprema

Sve na zahtev, konsultujte nas !!!

Primene: